یک سایت داینامیک مجموعهای از صفحات است که محتوای آنها بسته به مکان بازدیدکنندگان، اقدامات قبلی انجامشده در سایت، مناطق زمانی و موارد دیگر میتواند تغییر کند. وبسایتهای داینامیک علاوه بر HTML، CSS و جاوا اسکریپت، از زبان برنامهنویسی سمت سرور مانند PHP یا Python نیز استفاده میکنند. این کار امکان اتصال با پایگاهداده را فراهم میکند تا ویژگیهای تعاملی و تغییرات محتوا امکانپذیر شوند. در این مطلب قصد داریم به بررسی طراحی سایت داینامیک بپردازیم.
منظور از وبسایت داینامیک سایتی است که صفحات را در زمان واقعی و بیدرنگ ایجاد میکند و به ویژگیهای پویا همچون اندازه صفحه و نوع دستگاه پاسخ میدهد. ساختار و محتوای یک صفحه وب داینامیک انعطافپذیر است و به شما امکان میدهد تجربه کاربر نهایی را بر اساس مرورگر یا درخواستها سفارشی کنید.
وبسایتهای داینامیک به اقدامات کاربر برای نمایش محتوای مرتبط در قالب مناسب واکنش نشان میدهند. میزان تغییری که یک وبسایت میتواند داشته باشد، باتوجهبه پیچیدگی اجزای تعاملی وبسایت و سطح مهارت توسعهدهنده متفاوت است. وبسایتهای داینامیک برای اهداف مختلفی از جمله رسانههای اجتماعی (توییتر یا X)، اشتراکگذاری عکس و ویدئو (یوتیوب)، برنامههای کاربردی وب (ردیت) و وبسایتهای تجارت الکترونیک (آمازون) طراحی و استفاده میشوند.
صفحات وب داینامیک به نرمافزار پیچیده و زبان برنامهنویسی اضافی نیاز دارند که همین مسئله، توسعه آنها را نسبت به وبسایتهای ثابت دشوارتر میکند. طراحی وبسایتها همچنین پرهزینهتر است و به توان رایانشی یا محاسباتی بیشتری نیاز دارند. اما از میان مزایای طراحی سایت داینامیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
با ایجاد یک وبسایت داینامیک، میتوانید میزان مرتبط بودن محتوای صفحه خود را افزایش داده و بازدیدکنندگان بیشتری به خود جذب کنید. در این اصول طراحی سایت داینامیک را شرح خواهیم داد. البته توجه داشته باشید که مراحل ممکن است بسته به پلتفرم انتخابی و نوع وبسایت متفاوت باشد.
برای طراحی و ایجاد یک سایت داینامیک، پلتفرم سازنده مناسب را باتوجهبه نیاز، بودجه و تخصص خود انتخاب کنید. این روزها وردپرس و وبسایت سازها از گزینههای محبوب به شمار میروند که در واقع یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) در اختیار شما قرار میدهند. شما بدین ترتیب قادر خواهید بود که سایت داینامیک موردنظر خود را بدون نیاز به کدنویسی ایجاد کنید.
در طول فرایند ایجاد وبسایت، طراحی بصری و محتوای آن را در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که به اهداف سایت شما کمک میکنند و بهترین تجربه کاربری را به همراه خواهند داشت. هنگام طراحی یک وبسایت، جنبههای زیر را در نظر بگیرید تا اطمینان حاصل کنید که چیدمان کاربرپسندی دارد:
پس از طراحی، ویژگیهایی را اضافه کنید تا وبسایتتان تعاملی و کاربردی شود. بسته به نوع وبسایت و اهداف مدنظر شما، ویژگیهای مختلفی وجود دارند که میتوانید آنها را بگنجانید. بهعنوانمثال، یک وبسایت تجارت الکترونیک به ویژگیهایی مانند سبد خرید، صفحه پرداخت و مدیریت موجودی نیاز دارد. در همین حال، یک وبلاگ باید یک فرم خبرنامه و یک کادر برای نظرات داشته باشد. برخی از ویژگیها مانند نوار جستجو، فرمهای ثبتنام، و احراز هویت کاربر، برای همه انواع وبسایت ضروری هستند.
در آخرین مرحله از طراحی سایت داینامیک، لازم است وبسایت خود را تست و سپس آن را راهاندازی کنید. برای این کار، باید آزمایشی جهت بررسی مشکلات در استفاده و عملکرد وبسایتتان انجام دهید. پس از راهاندازی نیز بهتر است به طور منظم عملکرد و بازخورد کاربران را بررسی کنید.
طراحی سایت داینامیک مجموعهای از صفحات است که محتوای آنها بر اساس موقعیت مکانی کاربر، منطقه زمانی یا فعالیتهای قبلی در وبسایت تغییر میکند. صفحات وب داینامیک به زبانهای برنامهنویسی سمت سرور مانند PHP نوشته میشوند. این اسکریپت، به برقراری ارتباط با پایگاهداده کمک میکند تا محتوا قبل از ارسال به بازدیدکنندگان روی سرور ارائه شود.
ادستیتو نماینده و شریک رسمی گوگل در ایران است. ما در ادستیتو به شما کمک میکنیم برای کسبوکار خود یک سایت داینامیک با برخورداری از بهترین ویژگیها طراحی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر لطفاً با همکاران ما تماس بگیرید.
سؤالات متداول
منظور از وبسایت داینامیک چیست؟
منظور از وبسایت داینامیک سایتی است که صفحات را در زمان واقعی و بیدرنگ ایجاد میکند و به ویژگیهای پویا همچون اندازه صفحه و نوع دستگاه پاسخ میدهد.
طراحی سایت داینامیک چه مزایایی دارد؟
نگهداری آسانتر، شخصیسازی محتوا و سئو بهتر از مزایای طراحی سایت داینامیک به شمار میروند.
طراحی وبسایت داینامیک چه مراحلی دارد؟
مراحل طراحی وبسایت داینامیک عبارتاند از: انتخاب پلتفرم مناسب، ایجاد سایت داینامیک، افزودن قابلیتها، تست و راهاندازی سایت.
ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی؛ انقلابی در تبلیغات دیجیتال در بسیاری از مواقع، ما برای بهبود کارها به دنبال راههای نوین و کارآمد هستیم. یکی از این راههای جدید در دنیای تبلیغات دیجیتال، استفاده از هوش مصنوعی (AI) در ساخت و مدیریت کمپینهای گوگل است. هوش مصنوعی علاوه بر انجام سریعتر و دقیقتر فرایندها، […]
روشهای طراحی سایت بدون نیاز به برنامهنویسی در دنیای امروز، طراحی سایت دیگر محدود به خدمات برنامهنویسان حرفهای و کسانی که سالها تجربه کدنویسی دارند، نیست. با ظهور ابزارهای پیشرفته و پلتفرمهای ساخت سایت، میتوان بدون نیاز به دانش کدنویسی یک سایت زیبا و حرفهای ساخت. این تکنولوژیها به کسبوکارها اجازه میدهند تا با استفاده […]
تبلیغات موفق گوگل با 6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا تبلیغات گوگل از مؤثرترین روشها برای پیدا کردن مشتریان جدید به شمار میرود. بسیاری از کسبوکارها با استفاده از گوگل ادز خدمات و محصولات خود را به دیگران معرفی میکنند. اما برای افزایش اثرگذاری این تبلیغات باید امتیاز کیفی آنها را افزایش داد. […]