در دنیای امروز استفاده صحیح از ابزارهای دیجیتال حرف اول را میزند. به همین دلیل افراد برای معرفی مجموعههای فروشگاهی و خدماتی از انواع طراحی سایت و وبلاگها استفاده میکنند. اما طراحی سایت پیچیده نیازمند صرف وقت و هزینه بالایی است که باعث میشود بسیاری از افراد از طراحی سایت صرفنظر کنند. راهحل مناسب برای این مشکل، طراحی سایت تکصفحهای است که به دلیل سهولت در استفاده باعث جلب رضایت مخاطبان به سمت کسب و کارهای کوچک میشود. در این مطلب از ادستیتو، مزایا و معایب طراحی سایت تکصفحهای را بررسی خواهیم کرد.
طراحی سایت تکصفحهای همانطور که از نامشان پیدا است تنها دارای یک صفحه HTML برای طراحی سایت هستند و در آنها چیزی به نام منو وجود ندارد. این مسئله در طراحی سایت باعث میشود تا طراحی سایت تکصفحهای بهمراتب کمهزینهتر و آسانتر از طراحی سایت چند صفحهای باشد. اطلاعات بارگذاری شده در این نوع طراحی سایت محدود و متمرکز هستند. اما در عوض سرعت بارگذاری طراحی سایت در این مدل بسیار بالا است که باعث ایجاد حس رضایت در کاربران میشود. در این مدل طراحی سایت کاربران میتوانند با اسکرول کردن به تمامی محتوا موردنیاز وبسایت دست پیدا کنند.
پیش از پاسخ دادن به سؤال پرتکرار مزایا و معایب طراحی سایت تکصفحهای چیست؟ باید کاربردهای این مدل طراحی سایت را بررسی کنیم. طراحی سایت تکصفحهای میتواند برای دستیابی به اهداف مختلفی انجام شود. در ادامه مهمترین کاربردهای طراحی سایت تک صفحهای را با هم مرور میکنیم.
یکی از اصلیترین کاربردهای طراحی سایت تکصفحهای، معرفی محصول است. شما میتوانید در این مدل طراحی سایت تمام اطلاعات و ویژگیهای محصول خود را شرح دهید. همچنین میتوانید در طراحی سایت با ارائه تصاویر و ویدئو، محصول خود را به طور کامل معرفی کنید. در انتهای مطلب خود حین طراحی سایت میتوانید با استفاده از تکنیک دعوت به عمل یا همان CTA، مخاطبان خود را به خرید محصول بعد از طراحی سایت دعوت کنید.
برای معرفی خود به مخاطبان میتوانید اطلاعات کاملی در مورد سابقه و حوزه فعالیت خود را در طراحی سایت تکصفحهای قرار دهید. با انجام دادن این کار حین طراحی سایت کاربران میتوانند به طور مستقیم با دیدن وبسایت بعد از طراحی سایت با مجموعه شما آشنا شوند و به راههای ارتباط با مجموعه دسترسی پیدا کنند.
در طراحی سایت از صفحه فرود یا همان لندینگ پیج استفادههای مختلفی میشود. شما میتوانید با طراحی سایت یک صفحه فرود برای تبلیغات و بازاریابی به سبک دیجیتال اقدام کنید. این کار در طراحی سایت باعث میشود تا کاربران پیش از ورود به سایت اصلی شما با حوزه فعالیت و مجموعه شما آشنا شوند. دقت کنید که در طراحی سایت این صفحه را به درستی انجام دهید تا افراد برای بازدید از سایت و سفارش خدمات و محصولات بعد از طراحی سایت ترغیب شوند.
با طراحی سایت تکصفحهای میتوان به افراد درباره برگزاری یک رویداد مهم اطلاعرسانی کرد. در طراحی سایت صفحه این سایت میتوان اطلاعات مرتبط با زمان و مکان برگزاری رویداد را قرار داد. همچنین میتوان شرایط ثبتنام سؤالات پرتکرار را نیز حین طراحی سایت ذکر کرد.
با توجه به این که طراحی سایت فرایندی زمانبر است، پیش از شروع کار باید مزایا و معایب طراحی سایت تکصفحهای را در نظر گرفت. این کار موجب میشود تا نتیجه نهایی با سلیقه شما بیشترین همخوانی را داشته باشد. در ادامه مزایای طراحی سایت تکصفحهای را بررسی میکنیم.
تحقیقات انجام شده در زمینه رضایت کاربران از طراحی سایت اینترنتی نشان میدهد که سرعت بارگذاری یکی از مهمترین عوامل ایجاد رضایت در کاربران است؛ با توجه به این که مطالب بهکاررفته در طراحی سایت تکصفحهای محدود و هدفمند هستند، سرعت بارگذاری طراحی سایت برای اطلاعات در این مدل بسیار بالا باشد.
سادگی در طراحی سایت تکصفحهای باعث میشود تا مدیریت وب سایت نیز آسان باشد. نگهداری و تغییر محتوای موجود در این مدل طراحی سایت به آسانی انجام میشود و برای این کار تنها کافی است اصول ابتدایی طراحی سایت و مدیریت سایت را بدانید.
پیچیدگی در طراحی سایت یکی از مسائلی است که میتواند منجر به سردرگم شدن مخاطب شود. رابط کاربری بهکاررفته در طراحی سایت تکصفحهای بسیار ساده است و افراد بهآسانی با آن ارتباط برقرار میکنند. این مسئله همچنین باعث میشود تا هزینه طراحی سایت این مدل وبسایت بسیار مناسب باشد.
در طراحی سایت مینی وبسایت مطالب به صورت مستقیم در اختیار مخاطبان قرار میگیرند. طراحی سایت تک صفحه ای باعث میشود که تأثیرگذاری اطلاعات روی مخاطب بسیار بالا باشد و افراد تمایل بیشتری برای کلیک کردن داشته باشند. به همین دلیل در طراحی سایت تکصفحهای از تکنیک دعوت به عمل بهصورت پراکنده استفاده میشود.
قیمت طراحی سایت تک صفحهای برای بسیاری از افراد یکی از فاکتورهای مهم در طراحی وبسایت است. با توجه به اینکه طراحی سایت تکصفحهای از وبسایتهای چند صفحهای سادهتر است، هزینه طراحی سایت آن نیز مناسبتر است. مدیریت این مدل طراحی سایت ساده است و میتوان با منابع کمتری از آن نگهداری کرد.
طبیعی است که علاوه بر مزایای فراوان طراحی سایت یک صفحه ای ، معایبی نیز در طراحی سایت به صورت تکصفحهای وجود داشته باشد. پیش از اقدام برای ساخت، حتماً به مزایا و معایب طراحی سایت تکصفحهای توجه کنید تا نتیجه نهایی به بهترین شکل پاسخگوی نیازتان باشد.
برخی از معایب طراحی سایت تکصفحهای عبارتاند از:
مجموعه ادستیتو یکی از برترین استارتاپهای فعال در زمینه دیجیتال مارکتینگ، سئو و طراحی سایت است. طراحی و توسعه انواع وبسایتهای تکصفحهای و چند صفحهای توسط تیم برنامهنویسان ما انجام میشود. همکاران ما در این مجموعه انواع پروژههای سئو سایت، تبلیغات گوگل و طراحی سایت را با قیمت مناسب برای شما انجام میدهند. شما میتوانید برای دریافت مشاوره رایگان در مورد طراحی سایت با متخصصان ما در ادستیتو تماس بگیرید.
طراحی سایت تکصفحهای میتواند انتخاب مناسبی برای معرفی شرکتها و برندها باشند؛ زیرا در این نوع طراحی سایت ارائه رزومه به طور مستقیم انجام میشود.
بله؛ سرعت بارگذاری اطلاعات در طراحی سایت تکصفحهای به دلیل کدنویسی ساده و محتوای سبکتر، سریعتر انجام میشود.
در طراحی سایت چند صفحهای دکمه منو وجود دارد و مطالب با جزئیات شرح داده میشوند؛ اما در طراحی سایت تکصفحهای از لینکها استفاده میشود و مطالب بهصورت کلی بیان میشوند.
زمان نمایش تبلیغ در گوگل ادز را چگونه تعیین کنیم؟ آیا تابهحال به این موضوع فکر کردهاید که چرا تبلیغات در گوگل ادز برای شما بازدهی لازم را ندارد؟ آیا میدانید یکی از عوامل مهم در بهبود عملکرد تبلیغات گوگل، زمانبندی دقیق نمایش آنها است؟ آگاهی از زمان نمایش تبلیغ گوگل ادز میتواند هدفمندی تبلیغات […]
با استفاده از CDN، دیگر نگران کاهش نرخ کلیک سایت نباشید همه کاربران انتظار دارند که محتوای سایتها برایشان بهسرعت بارگذاری شوند و هرگونه تأخیر میتواند باعث خروج آنها از سایت شود. برای جلوگیری از بروز این اتفاق، صاحبان کسبوکارهای اینترنتی باید از تکنیکهای بهینهسازی سرور استفاده کنند که یکی از آنها، افزایش سرعت سایت […]
بازاریابی B2B؛ راهکاری ایدهآل برای تجارت بین سازمانی در دنیای کسبوکار میتوان از تکنیکهای متعددی برای افزایش میزان درآمد شرکتها استفاده کرد. یکی از بهترین تکنیکها برای فروش بیشتر، بازاریابی B2B است که بر پایه تجارت بین سازمانی عمل میکند. تنوع استراتژیهای تبیلغاتی این سبک از تجارت در سالهای اخیر با تبلیغات گوگل ادز و […]