صبر کنید...
 
|
۰۲۱-۲۲۰۰۲۴۳۳ : تماس با تیم ما

نقش لندینگ‌پیج در بازاریابی دیجیتال مارکتینگ | بررسی انواع لندینگ پیج

نقش لندینگ‌پیج در بازاریابی دیجیتال | بررسی انواع لندینگ پیج

هر آنچه که باید درمورد نقش لندینگ‌پیج در بازاریابی دیجیتال مارکتینگ بدانید

صفحات فرود یا لندینگ پیج باید بسیار سفارشی شوند تا نرخ تبدیل را افزایش و هزینه جذب مشتری شما را کاهش دهند. در این مقاله به بررسی نقش لندینگ‌پیج در بازاریابی دیجیتال دیجیتال می‌پردازیم. همچنین درمورد صفحات فرود و پاسخ به سوالات مربوط به آن پرداخته و موثرترین صفحات فرود را بررسی می‌کنیم، در ادامه با ما همراه باشید.

صفحه فرود چیست؟

در بازاریابی دیجیتال مارکتینگ، لندینگ‌پیج (Landing Page) به صفحه فرود و ورود کاربران اینترنتی در یک وب‌سایت، بلافاصله پس از کلیک کردن بر روی لینک‌های موجود می‌گویند. این لینک‌ها شامل:

  • کمپین‌های بازاریابی ایمیلی
  • نتایج موتورهای جستجو
  • تبلیغات رسانه‌های اجتماعی

اگرچه گوگل و سایر ارائه‌دهندگان جستجو، صفحه فرود را به‌عنوان اولین صفحه‌ای که در یک جلسه (Session) مشاهده می‌شود، تعریف می‌کنند، تعریف بازاریابی دیجیتال مشخص‌تر است. هر یک از این صفحات معمولاً در دودسته صفحه ایجاد سرنخ یا همان لید (Lead) یا صفحه فرود ناشی از کلیک قرار می‌گیرند.

لندینگ پیج چیست؟

چرا طراحی صفحه فرود اهمیت دارد؟

صفحات فرود باید حاوی اطلاعات قانع‌کننده و یک فراخوان (Call-to-Action) برای اقدام واضح با مراحل بعدی مشخص شده باشند. این طراحی به بازدیدکنندگان کمک می‌کند تا به‌سرعت ارزیابی کنند که آیا آنچه ارائه می‌دهید نیازهای آنها را برآورده می‌کند یا خیر. درحالی‌که این مفهوم شاید کمی ساده به نظر برسد، اما انتخاب پیام‌های تبلیغاتی و تصاویر مناسب برای رسیدن به مرحله تبدیل کاربر به لید، نیاز به مهارت و تلاش دارد.

در واقع، یک صفحه فرود متوسط، تنها چیزی بین 2 تا 5 نفر از هر 100 بازدیدکننده را تبدیل به لید می‌کند. از سوی دیگر، صفحات فرود با طراحی خوب می‌توانند ترافیک قابل‌توجهی ایجاد کنند و به‌عنوان یک کانال پول‌ساز برای کسب‌وکارها عمل کنند. صفحات فرود با کارایی بالا در واقع نمایانگر درک نیازهای مصرف‌کنندگان و توضیح واضح از چگونگی برآورده شدن این نیازها را نشان می‌دهند.

جذب سرمایه با لندینگ پیج مناسب

تفاوت بین صفحه اصلی و صفحه فرود

بازاریابان اغلب سعی می‌کنند تا تمایز بین صفحه اصلی و صفحات فرود و ملاحظات موردنیاز هنگام طراحی و توسعه هرکدام را توضیح دهند. صفحه فرود و صفحه اصلی به‌صورت زیر تعریف می‌شوند:

  • صفحات فرود: صفحات سایت منفرد یا سایت‌های مرکزی کوچک با تمرکز بر وادار کردن کاربر به انجام یک اقدام خاص، مانند ثبت‌نام برای دریافت یک گزارش سالانه.
  • صفحه نخست: صفحه اصلی ناوبری سایت که از طریق آن، افراد می‌توانند به محتواهای مختلف دسترسی داشته باشند و محصولات یا خدمات کسب‌وکار شما را با استفاده از منوهای ناوبری مشاهده کنند.

انواع صفحات فرود

خوشبختانه، انواع مختلفی از صفحات فرود بازاریابی دیجیتال مارکتینگ وجود دارد که می‌توانند برای کمپین شما سفارشی شوند. نقش لندینگ‌پیج در بازاریابی دیجیتال تولید سرنخ (لید) و کلیک دو نوع اصلی از انواع صفحه فرود هستند. اما ممکن است انواع دیگری از صفحات فرود به گوشتان خورده باشد، مثل صفحات دریافت ایمیل، صفحات فروش، صفحات معرفی، اطلاعات تجاری، صفحات فرود ویروسی و میکرو سایت‌ها. در ادامه به بررسی هر کدام از موارد گفته شده خواهیم پرداخت.

  • صفحات فرود ایجاد لید

یکی از محبوب‌ترین انواع صفحه فرود، این‌گونه صفحات هستند. هنگامی که از طریق رسانه‌های اجتماعی، گوگل یا یک کمپین ایمیل تبلیغات می‌کنید، می‌توانید از کاربر بخواهید که برای دریافت یک محتوای خاص، مثلاً یک کتاب الکترونیکی، بر روی لینکی کلیک کند که منجر به بازدید از صفحه فرود می‌شود. هنگامی که کاربر در صفحه فرود قرار می‌گیرد، برای دانلود محتوای مربوطه، اطلاعات خود را از طریق یک فرم ثبت می‌کند. در اینجا، فراخوان یا همان CTA، در واقع فرم جمع‌آوری اطلاعات است.

صفحات فرود ایجاد لید

  • صفحات فرود تک پیشنهادی

یک صفحه فرود تک پیشنهادی فقط حاوی یک موضوع ارزشمند است. درحالی‌که این صفحات به‌ندرت به‌اندازه صفحات ایجاد لید ترافیک ایجاد می‌کنند، معمولاً به دلیل ویژگی خاص خود منجر به تبدیل بیشتر می‌شوند. صفحات فرود تک پیشنهادی، معمولاً در محتواهایی که به توضیح یک مشکل رایج برای کاربران می‌پردازد، بکار گرفته می‌شود. حتی اگر این سرنخ‌ها فوراً تبدیل به مشتری نشوند، شما اطلاعات تماس آنها دارید و می‌توانید محتوای بیشتری مرتبط با مشکلات رایج را برای آنها ارسال کنید.

  • صفحات فرود از طریق کلیک

صفحات فرود کلیکی شکلی فوری‌تر از صفحه فرود ایجاد لید هستند. آنها اغلب توسط سایت‌های تجارت الکترونیکی استفاده می‌شوند که بر فروش سریع و با حجم بالا تمرکز دارند. این صفحات کمی پرخطرتر از سایر انواع صفحات فرود هستند. زیرا مشتریان واقعی را مستقیماً به اشتراک یا فروش مستقیم دعوت می‌کنند. در این نوع صفحه فرود، مشتریان می‌توانند به‌سادگی روی دکمه CTA مانند “همین حالا خرید کنید” کلیک کنند تا تراکنش موردنظر را پیش ببرند. دکمه‌ها و پیوندهای موجود در این نوع صفحات، شما را به صفحه‌ای هدایت می‌کنند که در آن می‌توانید کالاها یا خدمات را خریداری کنید.

  • صفحات فرود قطبی

صفحات فرود قطبی به بازدیدکنندگانی که به دنبال مطالب آموزشی هستند، پاسخ می‌دهد. این نوع صفحه‌ها معمولاً ویدئوها، کتاب‌های الکترونیکی و اینفوگرافیک‌های شما را به روشی قابل‌قبول سازمان‌دهی می‌کند. این صفحات باعث می‌شوند:

  • به‌عنوان یک متخصص صنعت یا رهبر فکری، به ایجاد کسب‌وکار خود کمک کنید.
  • مشتریان واقعی را بیشتر درگیر کنید.
  • به مشتریان واقعی در مورد ارزش برند خود آموزش دهید.
  • اطلاعات تماس کاربران را جمع‌آوری کنید.

تا به این وسیله، بعداً بتوانید داده‌های جمع‌آوری شده از طریق این صفحه را بررسی کرده و متوجه شوید مشتریان واقعی شما به چه چیزهایی علاقه دارند.

صفحات فرود قطبی

سؤالات متداول

صفحه فرود در بازاریابی دیجیتال مارکتینگ چیست؟

صفحه فرود صفحه وبی است که کاربران خود را از طریق کمپین‌های ایمیلی، پست‌های رسانه‌های اجتماعی یا تبلیغ کلیکی به آن هدایت می‌کنید. هدف آن گسترش یا تحقق پیشنهادی است که در ایمیل، پست شبکه‌های اجتماعی یا تبلیغ کلیکی خود ذکر کرده‌اید.

تفاوت بین صفحه فرود و وب‌سایت چیست؟

صفحه فرود یک صفحه وب است که شما به طور خاص برای هدایت ترافیک از تبلیغات آنلاین، کمپین‌های ایمیل یا پست‌های رسانه‌های اجتماعی باهدف دستیابی به یک هدف خاص مرتبط با آن کمپین، مانند ثبت‌نام یا دانلود، ایجاد می‌کنید. درحالی‌که یک وب‌سایت استاندارد برای یافتن از طریق جستجوی ارگانیک و مستقیماً از طریق آدرس وب آن طراحی شده است و دارای چندین صفحه است.

تعریف صفحه فرود خوب چیست؟

برای تعریف یک صفحه فرود، باید بگوییم که یک صفحه وب است که با یک هدف خاص ایجاد شده است، به‌طورکلی برای حمایت از یک کمپین بازاریابی دیجیتال مارکتینگ یا رقابت مشخص، و از طریق پیوندهایی در ایمیل‌ها، پست‌های رسانه‌های اجتماعی و تبلیغات کلیکی قابل‌دسترسی است. هدف آن ممکن است وادار کردن کاربر به ثبت‌نام برای چیزی، دانلود یک مدرک مشخص یا درخواست برای یک سرویس باشد.

در مقالات دیجیتال مارکتینگ ادستیتو، به موضوعات روز در این زمینه پرداخته‌ایم تا بهترین عملکرد را در این زمینه در کسب‌کار خود داشته باشید. ادستیتو به عنوان پارتنر رسمی گوگل در ایران می‌تواند به عنوان یک کمک ابزار دیجیتال مارکتینگ و با پشتیبانی 24 ساعت در شبانه روز کنار شما باشد تا با کمپین‌های دیجیتال مارکتینگ و یا تبلیغات گوگل، بهترین اتفاقات را برای کسب‌کار شما به ارمغان آورد.

 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین مقالات ادستیتو
ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی | راهکاری نوین برای بهبود تبلیغات دیجیتال

ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی | راهکاری نوین برای بهبود تبلیغات دیجیتال

ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی؛ انقلابی در تبلیغات دیجیتال در بسیاری از مواقع، ما برای بهبود کارها به دنبال راه‌های نوین و کارآمد هستیم. یکی از این راه‌های جدید در دنیای تبلیغات دیجیتال، استفاده از هوش مصنوعی (AI) در ساخت و مدیریت کمپین‌های گوگل است. هوش مصنوعی علاوه بر انجام سریع‌تر و دقیق‌تر فرایندها، […]

بیشتر بخوانید
طراحی سایت بدون کدنویسی | چگونه بدون برنامه‌نویسی سایت طراحی کنیم؟

طراحی سایت بدون کدنویسی | چگونه بدون برنامه‌نویسی سایت طراحی کنیم؟

روش‌های طراحی سایت بدون نیاز به برنامه‌نویسی در دنیای امروز، طراحی سایت دیگر محدود به خدمات برنامه‌نویسان حرفه‌ای و کسانی که سال‌ها تجربه کدنویسی دارند، نیست. با ظهور ابزارهای پیشرفته و پلتفرم‌های ساخت سایت، می‌توان بدون نیاز به دانش کدنویسی یک سایت زیبا و حرفه‌ای ساخت. این تکنولوژی‌ها به کسب‌وکارها اجازه می‌دهند تا با استفاده […]

بیشتر بخوانید
6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا | گام‌های اصلی بالابردن Quality Score

6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا | گام‌های اصلی بالابردن Quality Score

تبلیغات موفق گوگل با 6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا تبلیغات گوگل از مؤثرترین روش‌ها برای پیدا کردن مشتریان جدید به شمار می‌رود. بسیاری از کسب‌وکارها با استفاده از گوگل ادز خدمات و محصولات خود را به دیگران معرفی می‌کنند. اما برای افزایش اثرگذاری این تبلیغات باید امتیاز کیفی آن‌ها را افزایش داد. […]

بیشتر بخوانید