آیا در نظر دارید تبلیغات آنلاین را به بخشی از استراتژی بازاریابی خود تبدیل کنید؟ بخشی از راهاندازی کمپین به این مسئله بر میگردد که در تبلیغات خود چه بگویید. اگر کمپین تبلیغاتی گوگل ادز خود را تازه شروع کردهاید، انتخاب کلمات مرتبط، استفاده از لحن، URL و همچنین بهاشتراکگذاری اطلاعات مناسب میتواند چالشبرانگیز باشد. خوشبختانه، کمپینهای هوشمند این کار را تا حد زیادی تسهیل میکنند. در این مطلب قصد داریم به نکات استفاده از عنوان، توضیحات و URL در تبلیغات گوگل ادز بپردازیم.
منظور از عنوان در تبلیغات گوگل ادز google ads همان متن آبیرنگی است که در ابتدای تبلیغتان ظاهر میشود. محدودیت کاراکتر برای عنوان 30 کاراکتر است. البته تبلیغات متنی حداقل به دو عنوان نیاز دارند، اما حداکثر سه عنوان را نیز میتوان درج کرد. همچنین، در هنگام تهیه تبلیغ در گوگل ادز، باید دو توضیح بنویسید تا زیر عنوان شما درج شوند. توضیحات به شما این فرصت را میدهند تا آنچه که واقعا وجه تمایز کسبوکار کوچکتان را به رخ بکشید. نکته دیگر، URL است و در واقع همان لینکی است که در آگهی شما دیده میشود.
توضیحات نیز مانند عنوان، اگرچه طولانیتر از عنوانها (۹۰ کاراکتر) هستند، اما دارای محدودیت کاراکتر هستند؛ بنابراین هنگام صحبت درباره کسبوکارتان در بخش توضیحات، فضای بیشتری برای خلاقیت دارید. فرض کنید که شما یک کسبوکار عینکفروشی دارید. در اینجا سه نمونه از توضیحاتی که میتوان برای مثال در مورد فروش عینکآفتابی ارائه داد، آورده شده است. اینها توصیفات عالی هستند؛ زیرا نهتنها به مخاطبان نشان میدهند که کسبوکار شما چه نکات متمایزی دارد، بلکه به مشتریان این انگیزه را نیز میدهند تا از شما خرید کنند:
هنگام استفاده از عنوان و توضیحات، چند سؤال مفید وجود دارد که برای نوشتن بهترین مطلب، بهتر است ابتدا به آنها پاسخ بدهید. برای مثال، از خودتان بپرسید که برای مشتریان خود چه پیشنهادی دارید؟ حتماً آن را بهوضوح بیان کنید. سایر سؤالاتی که بهتر است در هنگام استفاده از عنوان، توضیحات و URL یا مکانیاب منبع یکسان در تبلیغات گوگل ادز از خودتان بپرسید عبارتاند از:
یک نکته حرفهای: حتماً املا، دستور زبان و علائم نگارشی خود را هم برای عنوان و هم توضیحات بررسی کنید. بهتر است کسبوکارتان شیک و حرفهای به نظر برسد. علاوه بر این، تبلیغات دارای اشتباه ممکن است توسط سیستم گوگل رد شوند.
بسیاری از کاربران ممکن است تفاوت بین URL نمایشی در تبلیغات گوگل و URL مقصد را ندانند. درک تفاوت بین این دو مورد برای درک روش استفاده و بهینهسازی URL های نمایشی برای موتورهای جستجو نکتهای مهم است.
بهینهسازی URL های نمایشی کلید موفقیت کمپین تبلیغاتی شما است، بهخصوص اگر کسبوکارتان چندان شناخته شده نباشد یا ردپای وب زیادی نداشته باشد. همچنین استفاده از کلمات کلیدی که نوع کسبوکارتان را توصیف میکنند، به گوگل کمک میکند تا تبلیغ را با کسبوکار شما پیوند دهد. بهعنوانمثال، اگر توستر میفروشید اما URL وبسایت شما phone.com است، بدیهی است که اگر URL نمایش را بهینه نکنید، گوگل هیچ سرنخی از روش پیوند یک تبلیغ برای توستر به phone.com نخواهد داشت.
نشانی وب یا URL نمایشی، همان چیزی است که کاربران در صورت مشاهده تبلیغات شما میبینند. این نشانی با URL مقصد متفاوت است. در واقع URL مقصد جایی است که کاربر در صورت کلیک بر روی تبلیغ در آن فرود میآید. پس URL نمایشی یک آدرس وب واقعی نیست و بنابراین الزامات یا محدودیتهای یکسانی روی آن بهعنوان یک پیوند قابل کلیک اعمال نمیشود.
میتوان گفت که نشانی اینترنتی نمایشگر یک شناسه منحصربهفرد است که آن تبلیغ را به کسبوکاری که با آن مرتبط است، پیوند میدهد. به همین دلیل است که بهینهسازی URL بسیار مهم است تا به گوگل اجازه دهد آگهی و کسبوکاری که با آن مرتبط است را بهدرستی شناسایی کند.
اما ممکن است این سؤال پیش بیاید که چرا این موضوع از نظر تبلیغات گوگل اهمیت دارد؟ اهمیت این نکته به این دلیل است که بر امتیاز تبلیغات شما تأثیر میگذارد. در واقع تبلیغات با امتیاز بالا به معنای مکان بهتر در صفحه جستجو، قیمت ارزانتر و سایر مزایایی است که توسط گوگل در نظر گرفته میشوند. یک URL نمایشی بسیار بهینه شده، رتبهبندی امتیاز شما و در نتیجه موفقیت کلی کمپینهای تبلیغاتیتان را بهبود میبخشد.
نشانیهای URL نمایشی بر خلاف URL های معمولی از دستورالعملهای سختگیرانه و قوانین گوگل هستند که باید حتماً رعایت شوند. بنابراین یادگیری روش بهینهسازی URL نمایشی بسیار مفید است. گوگل فقط حداکثر تا 35 کاراکتر را در URL های نمایشی مجاز میداند و برای تبلیغات WAP موبایل، محدودیت آن را تا 20 کاراکتر کاهش میدهد. بله، درست متوجه شدید؛ کاراکتر و نه کلمه. پس انتخاب دقیق هر حرف هنگام ساخت URL بسیار مهم است.
علاوه بر این، نام دامنه URL نمایشی و URL مقصد باید با یکدیگر مطابقت داشته باشند. بدان معنی که اگر مقصد taco.com است، URL نمایشدادهشده نیز باید taco.com را در خود داشته باشد. این نکته بسیار مهمی که برای پیوند آگهی به مقصد انجام میشود.
گفتنی است نشانی اینترنتی مقصد محدودیت کاراکتری URL نمایشی را ندارد و در این حالت فقط نشانی وب نمایش داده میشود. یکی از کارهای URL های نمایشی این است که پوشهها یا زیربخشها را نیز نشان میدهند؛ البته اگر محدودیت کاراکتر اجازه دهد. این بدان معنی است که URL شما میتواند taco.com/steaktaco باشد. لازم به ذکر است که برای زیر دامنهها، استفاده از پیشوند نیز مجاز است.
تبلیغات در گوگل کار بسیار دشواری است. در واقع ظاهرشدن تبلیغ در صفحه اول جستجو کافی نیست. در بیشتر اوقات اتفاق میافتد که آگهی یک رقیب بلافاصله بالاتر یا پایینتر از آگهی شما ظاهر میشود. بهعلاوه، نتایج ارگانیک نیز در صفحه اول جستجو وجود دارند که باعث میشود بسیاری از کاربران از نتایج جستجو که حالت تبلیغاتی دارند، پرش کنند. به همین دلیل ضروری است که در هنگام استفاده از عنوان، توضیحات و URL، نهایت دقت را به خرج دهید.
ادستیتو شریک و نماینده رسمی گوگل در ایران است. ما در ادستیتو به شما کمک میکنیم تا به بهترین شکل ممکن از عنوان، توضیحات و URL در تبلیغات گوگل ادز استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر لطفاً با همکاران ما در ادستیتو تماس بگیرید.
سؤالات متداول
منظور از استفاده از عنوان، توضیحات و URL در تبلیغات گوگل ادز چیست؟
منظور از عنوان در تبلیغات گوگل ادز، همان متن آبیرنگی است که در ابتدای تبلیغتان ظاهر میشود. توضیحات به شما این فرصت را میدهند تا آنچه که واقعاً وجه تمایز کسبوکار کوچکتان را به رخ بکشید. همچنین URL نیز همان لینکی است که در آگهی شما دیده میشود.
محدودیت کاراکتر برای عنوان و توضیحات در تبلیغات گوگل چقدر است؟
محدودیت کاراکتر برای عنوان 30 کاراکتر و برای توضیحات ۹۰ کاراکتر است.
نکات مهم در هنگام استفاده از عنوان، توضیحات و URL در تبلیغات گوگل ادز چه مواردی هستند؟
برخی از نکات مهم عبارتاند از: اطلاع تخفیفها یا پیشنهادهای محدود به مخاطبان، وجه تمایز محصول یا خدمات شما و همچنین ارائه اطلاعاتی که کاربران ممکن است به آنها نیاز داشته باشند.
ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی؛ انقلابی در تبلیغات دیجیتال در بسیاری از مواقع، ما برای بهبود کارها به دنبال راههای نوین و کارآمد هستیم. یکی از این راههای جدید در دنیای تبلیغات دیجیتال، استفاده از هوش مصنوعی (AI) در ساخت و مدیریت کمپینهای گوگل است. هوش مصنوعی علاوه بر انجام سریعتر و دقیقتر فرایندها، […]
روشهای طراحی سایت بدون نیاز به برنامهنویسی در دنیای امروز، طراحی سایت دیگر محدود به خدمات برنامهنویسان حرفهای و کسانی که سالها تجربه کدنویسی دارند، نیست. با ظهور ابزارهای پیشرفته و پلتفرمهای ساخت سایت، میتوان بدون نیاز به دانش کدنویسی یک سایت زیبا و حرفهای ساخت. این تکنولوژیها به کسبوکارها اجازه میدهند تا با استفاده […]
تبلیغات موفق گوگل با 6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا تبلیغات گوگل از مؤثرترین روشها برای پیدا کردن مشتریان جدید به شمار میرود. بسیاری از کسبوکارها با استفاده از گوگل ادز خدمات و محصولات خود را به دیگران معرفی میکنند. اما برای افزایش اثرگذاری این تبلیغات باید امتیاز کیفی آنها را افزایش داد. […]