صبر کنید...
 
|
۰۲۱-۲۲۰۰۲۴۳۳ : تماس با تیم ما

تبلیغات همسان و انواع آن | انواع تبلیغات همسان را بشناسید (بخش اول)

تبلیغات همسان و انواع آن | انواع تبلیغات همسان را بشناسید (بخش اول)

تبلیغات همسان و انواع آن

اکثر افراد در طول روز به بهانه‌های مختلف وارد وب‌سایت‌ها می‌شوند و مطالب مختلف، اینفوگرافیک‌ها و… را مرور می‌کنند؛ اما معمولاً از کنار تبلیغات می‌گذرند و خیلی کم پیش می‌آید که روی یک تبلیغ کلیک کنند. زمانی این اتفاق رخ می‌دهد که محتوا بسیار جذاب و فریبنده است و نمی‌توانند مقاومت کنند که روی آن کلیک نکنند. حتماً برای شما هم اتفاق افتاده است و به‌احتمال زیاد در میان این تبلیغات، به تبلیغ‌های همسان یا Native Ads هم برخورد کرده‌اید.

یکی از شیوه‌های نوینی که دیجیتال مارکترها برای جذب مخاطبان به کار می‌گیرند، همین تبلیغات گوگل همسان است. این تبلیغات با ادغام در محتوای وب‌سایت به طور ارگانیک میزان نرخ کلیک و تعامل را افزایش می‌دهند. در این مقاله از تیم دیجیتال مارکتینگ ادستیتو به معرفی و بررسی تبلیغات همسان و انواع آن می‌پردازیم، در ادامه با همراه باشید.

تبلیغات همسان چیست؟

تبلیغات همسان و انواع آن یا Native Ads دسته‌ای از تبلیغات هستند که با توجه به پلتفرمی که در آن منتشر می‌شوند، به صورت یکپارچه از نظر ظاهر، فرم، ساختار، لحن و صدا با آن همخوانی دارند. حضور این تبلیغات در تمامی پلتفرم‌ها به گونه‌ای است که مخاطب در نگاه اول متوجه تبلیغاتی بودن آنها نیست؛ ولی آن را نادیده نمی‌گیرد. اکثر بازاریابان بزرگ این مدل تبلیغات نوعی رسانه پولی یا هزینه می‌دانند که هدفی از تجربه کاربری را در بر دارد. برای نمونه از تبلیغات همسان می‌توان به پست‌های حمایتی در رسانه‌های اجتماعی و نتایج جستجوی ارتقایافته که دو نمونه رایج از آن هستند، اشاره کرد.

بازاریابی همسان به کسب‌وکارها این اجازه را می‌دهد تا اطلاعات و کلمات کلیدی خاص را به شیوه‌ای غیرتبلیغاتی ارائه کنند. این ویژگی‌های تبلیغات همسان باعث می‌شوند، شناسایی یا تشخیص آگهی‌های تبلیغاتی دشوار باشد؛ بنابراین به دلیل اینکه هیچ نوعی از هنجارها و معیارها در مورد شیوه برچسب‌گذاری و انتشار در آگهی‌های همسان وجود ندارد، این مدل از بازاریابی می‌تواند چالش‌برانگیزتر از دیگر نمونه‌های بازاریابی باشد. علاوه بر این، الزامات شفافیت تبلیغات بومی از یک پلتفرم به پلتفرمی دیگر بسیار متفاوت خواهد بود.

تبلیغات همسان

تبلیغات همسان

استراتژی درست برای تبلیغات همسان

برای اینکه یک تبلیغات همسان عالی داشته باشید، در کنار یک استراتژی تبلیغاتی فوق‌العاده و تلاش‌کردن، نیاز است که اولویت‌بندی‌های کاربر را نیز در نظر بگیرید. همچنین باید مطمئن شوید که تبلیغات همسان مورد نظر شما به‌صورت مؤثر عمل خواهند کرد. به این منظور می‌توانید موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • ادغام یکپارچه بین تبلیغات و پلتفرم
  • تنظیم محتوای مناسب برای یک مخاطب خاص
  • اجرای استراتژی و خلاقیت مؤثر
  • UX عالی
  • کلمات کلیدی را برای مخاطب فراموش نکنید
  • شفافیت آگهی را حفظ کنید

چرا تبلیغات همسان اهمیت دارند؟

برای اینکه به اهمیت وجود تبلیغات همسان و انواع آن پی ببرید، بهتر است که یک مثال را با هم بررسی کنیم. بیایید فرض کنیم که برند ما مطالب خلاقانه‌ای را در چند پلتفرم و برای عموم منتشر می‌کند؛ بنابراین باید بتوانیم کاری کنیم که بیشتر مشتریان بالقوه ما با محتوای منتشر شده، تعامل پیدا کنند. این موضوع برای شرکت‌هایی که به‌صورت B2B کار می‌کنند، بیشتر از دیگر شرکت‌ها صادق است.

چرا که نیازمند محتوایی هستند که فراتر از نمایش محصولاتشان باشد. ا اما در نهایت هر دو کسب‌وکار نیازمند راهی هستند که اطلاعات خود را در میان مخاطبان بیشتری منتشر کنند و در اینجاست که تبلیغات همسان وارد کار می‌شوند و به کاربران این امکان را می‌دهد که با برندها در قالب انتخابی خود تعامل داشته باشند. چیزی که لازم می‌دانم در اینجا بدانید این است که این تبلیغات همسان به دلیل وجود ارتباط متنی آگهی، می‌توانند نرخ تبدیل و نرخ کلیک بالایی را برای ما به همراه داشته باشند.

اهمیت تبلیغات همسان

اهمیت تبلیغات همسان

تبلیغات همسان چه کاری می‌کنند؟

اصول بازاریابی همسان بی‌شباهت به اصول بازاریابی سنتی نیست. چیزی که در پس تمامی تبلیغات وجود، بازگشت سرمایه  یا همان ROI است. زمانی که تبلیغی منتشر می‌شود، هدف اولیه‌ای که در پس آن وجود دارد،  بهبود تعامل و قرارگرفتن  نام برند در سطحی بهتر است. از طرفی هم منتشرکننده تبلیغات تصمیم دارد این طریق یک جریان درآمدزا ایجاد کند. در نتیجه ایجاد تعامل بین پلتفرم و مشتری هدف اصلی می‌شود. به این منظور تعداد زیادی از سایت‌ها مانند شبکه‌های اجتماعی وجود دارند که برای انتشار تبلیغات همسان می‌توان از آنها استفاده کرد.

8 نوع تبلیغات همسان

تبلیغات همسان و انواع آن بسیار مؤثر عمل می‌کنند و سریع‌ترین رشد در اکوسیستم بازاریابی را دارند، این تبلیغات در 8 نوع مختلف مورداستفاده قرار می‌گیرند که در ادامه این بخش می‌توانید مناسب‌ترین آنها را برای برند خود انتخاب کنید.

1. تبلیغات In-Feed رسانه‌های اجتماعی

جالبی این مدل از تبلیغات همسان، در این است که همه ما بارها آنها را در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند توییتر، لینکدین، فیس‌بوک و اینستاگرام دیده‌ایم. اکثر برندها از این تبلیغات همسان در رسانه‌های اجتماعی برای دستابی به مخاطبان هدف خود استفاده می‌کنند به همین دلیل اغلب آنها را به‌صورت تصاویر، فیلم‌ها و سایر قالب‌های بصری در فیدهای خبری و استوری‌ها می‌توان پیدا کرد.

تبلیغات In-Feed رسانه‌های اجتماعی

تبلیغات In-Feed رسانه‌های اجتماعی

2. تبلیغات In-Feed محصول

این تبلیغات تا حد زیادی در پلتفرم‌های تجارت الکترونیک یافت می‌شوند. یکی از کارهایی که این نمونه از تبلیغات انجام می‌دهند این است که به فروشندگان اجازه می‌دهند تا محصولاتی که با جستجوی آنها مرتبط است را تأیید کنند. ویژگی این مدل از تبلیغات همسان، افزایش ارتقا بدون تداخل باتجربه مشتری را فراهم می‌کنند. این تبلیغات در صفحات دسته‌بندی، محصول و نتایج جستجو نمایش داده می‌شوند.

3. تبلیغات In-Feed و In-content

همان‌طور که از اسم این نمونه از تبلیغات همسان مشخص است، دقیقاً مشابه با محتوای وب‌سایتی می‌شوند که در آن حضور دارند. اگرچه به نظر می‌رسد که تبلیغات بومی In_Feed و In_content یکسان هستند، اما یک تمایز میان این دو وجود دارد. In_content فقط در بخش زیرین مقاله یا بین پاراگراف‌ها ظاهر می‌شوند. درحالی‌که In_Feed می‌توانند در صفحات مقاله‌ها و صفحه اصلی ظاهر شوند.

4. تبلیغات همسان جستجویی

Search ads یا تبلیغات جستجویی در اصل اصطلاحی است که برای توصیف تبلیغات جستجوی همسان یا SEM به کار برده می‌شود. اغلب این نمونه از جستجوها که دارای هزینه نیز هستند را می‌توان در بالا و پایین صفحات نتایج گوگل و دیگر موتورهای جستجو مشاهده کرد. زمانی که کاربران به جستجو و بررسی انواع کمپین گوگل ادز می‌پردازند، به‌صورت خودکار نتایج تبلیغات جستجویی و نتایج ارگانیک برای آنها نمایش داده می‌شود. نمایش این محصولات دقیقاً مشابه با نمایش تبلیغات In_Feed محصول هستند.

تبلیغات همسان جستجویی

تبلیغات همسان جستجویی

5. تبلیغات پیشنهادی محتوا

تبلیغات پیشنهادی محتوا در سه دسته تبلیغات اکتشافی محتوایی، تبلیغاتی که اسپانسر دارند و ویجت‌های پیشنهاد تبلیغات قرار می‌گیرند. این تبلیغات معمولاً در زیر محتوا و با برچسب‌هایی مانند نام اسپانسر تبلیغاتی، استوری ویژه و غیره، پیدا می‌شوند. البته نکته در اینجا وجود دارد که مربوط به ویجت‌های کاربردی است. اغلب ویجت‌هایی که در این تبلیغات همسان استفاده می‌‌شوند، قابلیت استفاده در تمامی سایت‌های میزبان را ندارند و ممکن است فقط به سایت‌های پارتنر گوگل نمایش دهد.

6. تبلیغات همسان محتوای برند

محتوای برند معمولاً نشان‌دهنده یک اسپانسر، تبلیغ همسان و یا خود یک برند است. در این تبلیغات همسان صاحبان کسب‌وکارها سعی می‌کنند تا هدف اصلی از انتشار تبلیغ را درآمد و هزینه‌های  مرتبط با آن قرار دهند.

7. In-ad یا IAB استاندارد

این تبلیغات مشابه تبلیغات معمولی هستند، فقط با این تفاوت که از نظر محتوایی با محتوایی که در آن منتشر می‌شوند، مرتبط هستند. برای مثال یک وبلاگ آموزش بازاریابی دیجیتال را در نظر بگیرید که در آن تبلیغاتی از دیگر شرکت‌های بازاریابی را قرار داده‌اند.

8. تبلیغات همسان موبایلی

این مدل از تبلیغات همسان در تمامی پلتفرم‌ها به یک صورت عمل می‌کنند. دردسترس‌بودن تبلیغات همسان موبایلی، فرصت‌های متفاوتی را برای تبلیغ‌کننده‌ها ایجاد می‌کنند.

  • تبلیغات درون نقشه‌ها: تبلیغات درون نقشه به تبلیغ‌کنندگان این امکان را می‌دهد تا باتوجه‌به مکان انتخابی کاربر بر اساس مکان نقشه، کسب‌وکار خود را در مجاورت بازاریابی کنند. این تبلیغات می‌تواند مسیرها، اطلاعات تماس، ساعات کاری و سایر اطلاعات را بر روی نقشه نمایش دهد؛ به همین دلیل به بازاریابان کمک می‌کند تا برای ایجاد ترافیک در فروشگاه از آن استفاده کنند.
  • تبلیغات همسان درون بازی‌ها: تبلیغات همسان درون بازی به گیمرها همان ویدئوهای هستند که در میان بازی نشان می‌داده می‌شوند. این آگهی‌های بازرگانی تعامل زیادی ایجاد می‌کنند؛ زیرا بینندگان برای تماشای ویدئو امتیاز یا پاداش دریافت می‌کنند.
تبلیغات همسان موبایلی

تبلیغات همسان موبایلی

انجام صفر تا صد تبلیغات همسان با ادستیتو

بهتر است که برای آشنایی بیشتر با تبلیغات همسان و تکمیل آموزش‌های خود دراین‌خصوص، مقاله دوم این موضوع را مطالعه کنید. در مقاله دوم به موضوعات زیر پرداخته شده است. تیم ادستیتو می‌تواند بهترین استراتژی‌های تبلیغاتی را برای انواع کسب‌وکارها اجرا کند. می‌توانید برای مشاوره درمورد انواع تبلیغات گوگل ادز با کارشناسان ادستیتو به صورت رایگان در تماس باشید.

  • عناصر و مؤلفه‌های بازاریابی همسان چیست؟
  • پلتفرم‌های تبلیغات همسان کدام‌اند؟
  • 5 روش برتر استفاده از تبلیغات همسان

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین مقالات ادستیتو
ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی | راهکاری نوین برای بهبود تبلیغات دیجیتال

ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی | راهکاری نوین برای بهبود تبلیغات دیجیتال

ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی؛ انقلابی در تبلیغات دیجیتال در بسیاری از مواقع، ما برای بهبود کارها به دنبال راه‌های نوین و کارآمد هستیم. یکی از این راه‌های جدید در دنیای تبلیغات دیجیتال، استفاده از هوش مصنوعی (AI) در ساخت و مدیریت کمپین‌های گوگل است. هوش مصنوعی علاوه بر انجام سریع‌تر و دقیق‌تر فرایندها، […]

بیشتر بخوانید
طراحی سایت بدون کدنویسی | چگونه بدون برنامه‌نویسی سایت طراحی کنیم؟

طراحی سایت بدون کدنویسی | چگونه بدون برنامه‌نویسی سایت طراحی کنیم؟

روش‌های طراحی سایت بدون نیاز به برنامه‌نویسی در دنیای امروز، طراحی سایت دیگر محدود به خدمات برنامه‌نویسان حرفه‌ای و کسانی که سال‌ها تجربه کدنویسی دارند، نیست. با ظهور ابزارهای پیشرفته و پلتفرم‌های ساخت سایت، می‌توان بدون نیاز به دانش کدنویسی یک سایت زیبا و حرفه‌ای ساخت. این تکنولوژی‌ها به کسب‌وکارها اجازه می‌دهند تا با استفاده […]

بیشتر بخوانید
6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا | گام‌های اصلی بالابردن Quality Score

6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا | گام‌های اصلی بالابردن Quality Score

تبلیغات موفق گوگل با 6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا تبلیغات گوگل از مؤثرترین روش‌ها برای پیدا کردن مشتریان جدید به شمار می‌رود. بسیاری از کسب‌وکارها با استفاده از گوگل ادز خدمات و محصولات خود را به دیگران معرفی می‌کنند. اما برای افزایش اثرگذاری این تبلیغات باید امتیاز کیفی آن‌ها را افزایش داد. […]

بیشتر بخوانید