صبر کنید...
 
|
۰۲۱-۲۲۰۰۲۴۳۳ : تماس با تیم ما

7 ابزار کاربردی در تبلیغات گوگل‌ | تحلیل رقبا

۷ ابزار کاربردی در تبلیغات گوگل‌ | تحلیل رقبا

۷ ابزار کاربردی در تبلیغات گوگل‌ برای تحلیل رقبا

راه‌اندازی و استفاده از کمپین‌های تبلیغاتی گوگل که در مقاله‌های قبل با هم خواندیم یکی از بهترین و پرسود‌ترین روش‌های جذب مخاطب به شمار می‌روند. اما اینکه در چه زمانی و از چه طریقی این کمپین‌ها را طراحی کنید بسیار مهم است. در این مقاله از ادستیتو می‌خواهیم به معرفی ۷ ابزار کاربردی در تبلیغات گوگل بپردازیم. بنابراین اگر نیاز دارید که رقبای خود را به‌درستی و دقیق‌ترین صورت ممکن شناسایی کنید، با ما همراه باشید.

در اینجا نحوه ارزیابی تیم رقبا با استفاده از 7 ابزار مهم برای مشتریان تجارت الکترونیکی را توضیح خواهیم داد. گرچه برای استفاده از این ابزار نیاز به پرداخت هزینه دارید، اما همچنان می‌توانید جایگاه ویژه‌ای را در میان بازار کسب‌وکار خود دست آورید. این ۷ ابزار مهم تبلیغات گوگل در به ترتیب در زیر توضیح داده شده‌اند؛ اما پیش از خواندن نحوه کار آنها، این نکته را در نظر بگیرید که داشتن ایده و استراتژی تبلیغاتی مختص برند خودتان می‌تواند شما را به یکی از محبوب‌ترین کسب‌وکارها در بازار کار تبدیل کند؛ بنابراین به دنبال رسیدن به کلمات کلیدی و میزان هزینه رقبا در کمپین‌های تبلیغاتی نباشید و فقط 5 موردی که باید در مورد رقبای خود بدانید را بررسی نمایید.

7 ابزار کاربردی در تبلیغات گوگل‌

1. Google Ads Keyword Planner

اولین مورد از ۷ ابزار کاربردی در تبلیغات گوگل‌ برای تخمین حجم جستجوی کلمات کلیدی و پیش‌بینی‌شده است. از این ابزار برای جستجوی کلمات کلیدی Google Ads استفاده کنید. یک کلمه کلیدی که فکر می‌کنید برای کسب‌وکار شما حیاتی است وارد کنید. بعدازاین کار شما داده‌هایی را که برای درک بهتر روند جستجو کاربران و آنچه ممکن است برای نمایش تبلیغات به آن نیاز داشته باشید را دریافت خواهید کرد. نکته‌ای که در استفاده از این ابزار وجود دارد این است که میزان تخمین کلمات کلیدی در آن غیرقابل‌اعتماد است. یعنی شما به‌صورت ۱۰۰ درصدی نباید به این داده‌ها اعتماد کنید. پس برای اینکه بهترین نتیجه را دست آورید، پیشنهاد می‌کنیم که خودتان کلمات کلیدی که مدنظر دارید را با یک هدف مشخص و اصولی به کار ببرید.

2. شبیه‌ساز ROAS هدف کمپین تبلیغات گوگل

برای پیش‌بینی بودجه موردنظر شما برای راه‌اندازی کمپین، ما شبیه‌ساز کمپین هدف که همان ROAS است را توصیه می‌کنیم. این ابزار هزینه تبلیغات کمپین فعلی شما و اقدامات رقبا را برای تخمین رشد شما در صورت تغییر میزان بودجه ارزیابی می‌کند.

اساس کار پلتفرم ROAS به این صورت است که میزان بودجه موردنظر را به‌صورت کلی و روزانه، برای دستیابی به هدف تخمین می‌زند. به نظر ما، این داده‌ها بسیار کاربردی‌تر از هر داده خاص دیگری از رقبا هستند. با نگاهی به سطح بازار و درنظرگرفتن همه رقبای شما، شبیه‌ساز ROAS، بهترین پیش‌بینی را برای رشد حساب‌های Google Ads شما ارائه می‌کند. اما همیشه قبل از ایجاد هرگونه تغییر بزرگی، در ابتدا این پیش‌بینی‌ها بررسی کنید و ببینید که چه تأثیری روی کمپین‌های PPC شما تأثیر می‌گذارند. (مزایا و معایب قیمت گذاری هوشمند چیست؟) پس این داده‌ها را اول کار و قبل از هر چیزی به‌صورت کامل و خاص در نظر نگیرید!

شبیه‌ساز ROAS هدف کمپین تبلیغات گوگل

3. رقابت قیمت Google Merchant Center

این ابزار جالب تبلیغات گوگل هنوز در حالت بتا خود قرار دارد. اما کاری که انجام می‌دهد بسیار جالب‌توجه خواهد بود! Google Merchant Center راهی عالی برای مشاهده اینکه قیمت محصول شما در برابر رقبای شما در بازار چگونه است را ارائه می‌دهد. نحوه کار به این صورت است که در Google Shopping شما یک فیلد حاوی مقایسه قیمت شما و قیمت رقبای شما برای فروش یک محصول نمایش داده خواهد شد. این قیمت به‌صورت مقایسه با میانگین بالاترین و کمترین قیمت‌های بازار کسب‌وکار شما هستند. همچنین با استفاده از Google Merchant Center می‌توانید رقابت قیمت را برای محصولات خاص، انواع مختلف محصولات، دسته‌ها و مارک‌ها نیز مشاهده کنید.

4. ابزار PPC Semrush

به یاد دارید که گفتیم داده‌های خاص رقیب در Google Ads به‌سختی یافت می‌شوند؟ خوب یک نکته وجود دارد. این که در حال حاضر چند ابزار وجود دارد که می‌تواند این شکاف‌ها در بررسی رقبا را پر کند. یکی از این ابزار‌ها Semrush’s PPC Toolkit است. با تجزیه‌وتحلیل بازار، تحقیق کلمات کلیدی و ردیابی تبلیغات، می‌توانید موقعیت‌های تبلیغاتی و کلمات کلیدی برتر رقبای خود، موقعیت رقابتی در بازار، متن‌های نمونه و کپی تبلیغات نمایشی و موارد دیگر آن‌ها را زیر نظر داشته باشید. اما باز هم این ابزار نمی‌تواند دقیقاً به شما بگوید که رقبای شما چه هزینه برای تبلیغات پیشنهاد می‌دهند، اما می‌توانید داده‌ها را برای نشان‌دادن روند‌ها و استراتژی‌هایی که ممکن است استفاده کنند، به کار ببرید.

ابزار PPC Semrush

5. سایت Ahrefs

روند کار سایت Ahrefs هم مانند Semrush است. می‌توانید از گزینه Site Explorer Ahrefs استفاده کنید و با واردکردن URL سایت رقبا و انتخاب گزینه پرداخت هزینه از داده‌های Ahrefs استفاده کنید تا ببینید رقبای شما را برای کدام کلمات کلیدی PPC رتبه‌بندی می‌کند، تبلیغات گوگل برتر آن‌ها چیست و کدام صفحات بیشترین ترافیک جستجو را دارند.

6. تحقیقات PPC Spyfu

همان‌طور که از نام آن پیداست، Spyfu با استفاده از ابزار PPC Research خود، گزینه‌هایی را برای «بررسی دقیق» از رقبا در Google Ads ارائه می‌کند. مانند Semrush و Ahrefs، توجه به این نکته مهم است که هرگونه داده در مورد کلیک‌ها و بودجه تخمین‌زدن می‌شود. اما همچنان توجه داشته باشید که شما نباید کل استراتژی بازاریابی دیجیتال خود را بر اساس آن‌ها قرار دهید. در عوض، از این داده‌ها با همکاری ابزار‌های دیگر و تجربه خود برای طراحی استراتژی مناسب برای بودجه و اهداف خود استفاده کنید.

تحقیقات PPC Spyfu

7. روی استراتژی خود تمرکز کنید، نه رقبا

آخرین مورد از ۷ ابزار کاربردی در تبلیغات گوگل‌ درموزد ابزار‌ مشاهده رقبای خود و به دست آوردن بینش درمورد استراتژی‌های آنها یعنی Google Ads است. البته ابزارهایزیادیدر این زمینه وجود دارد که تعدادی از مهم‌ترین آن‌ها را در اینجا بیان کردیم. اما باز هم می‌گوییم، داده‌های رقبای فردی همیشه بهترین زمینه برای ایجاد یک استراتژی پرهزینه که موفقیت بلندمدت به همراه خواهد داشت، نیست. در عوض، توصیه می‌کنیم از روند‌های عرفی که در بازار کسب‌وکار شما وجود دارد برای ایجاد رویکرد PPC خودتان استفاده کنید.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین مقالات ادستیتو
ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی | راهکاری نوین برای بهبود تبلیغات دیجیتال

ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی | راهکاری نوین برای بهبود تبلیغات دیجیتال

ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی؛ انقلابی در تبلیغات دیجیتال در بسیاری از مواقع، ما برای بهبود کارها به دنبال راه‌های نوین و کارآمد هستیم. یکی از این راه‌های جدید در دنیای تبلیغات دیجیتال، استفاده از هوش مصنوعی (AI) در ساخت و مدیریت کمپین‌های گوگل است. هوش مصنوعی علاوه بر انجام سریع‌تر و دقیق‌تر فرایندها، […]

بیشتر بخوانید
طراحی سایت بدون کدنویسی | چگونه بدون برنامه‌نویسی سایت طراحی کنیم؟

طراحی سایت بدون کدنویسی | چگونه بدون برنامه‌نویسی سایت طراحی کنیم؟

روش‌های طراحی سایت بدون نیاز به برنامه‌نویسی در دنیای امروز، طراحی سایت دیگر محدود به خدمات برنامه‌نویسان حرفه‌ای و کسانی که سال‌ها تجربه کدنویسی دارند، نیست. با ظهور ابزارهای پیشرفته و پلتفرم‌های ساخت سایت، می‌توان بدون نیاز به دانش کدنویسی یک سایت زیبا و حرفه‌ای ساخت. این تکنولوژی‌ها به کسب‌وکارها اجازه می‌دهند تا با استفاده […]

بیشتر بخوانید
6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا | گام‌های اصلی بالابردن Quality Score

6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا | گام‌های اصلی بالابردن Quality Score

تبلیغات موفق گوگل با 6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا تبلیغات گوگل از مؤثرترین روش‌ها برای پیدا کردن مشتریان جدید به شمار می‌رود. بسیاری از کسب‌وکارها با استفاده از گوگل ادز خدمات و محصولات خود را به دیگران معرفی می‌کنند. اما برای افزایش اثرگذاری این تبلیغات باید امتیاز کیفی آن‌ها را افزایش داد. […]

بیشتر بخوانید