در بخش اول مقاله Auction Insights با برخی از ویژگی های Auction Insights آشنا شدیم و یاد گرفتیم که تعدادی از گزینه های آن مانند: Impression Share، Position Above Ra و Overlap Rate چگونه کار می کنند. در مقاله دوم ویژگی های دیگر و اینکه چرا باید از Auction Insights را در تبلیغات کمپینی خود مورد استفاده قرار دهیم آشنا خواهیم شد.
نرخ بالای صفحه نشان میدهد که هرچند وقت یکبار تبلیغ ما در بالای اولین مجموعه از نتایج ارگانیک مخاطبان ظاهر میشود. در واقع نرخ TOTP به ما کمک میکند تا ببینیم که تبلیغاتمان چقدر خوب رتبهبندی شدهاند و در مقایسه آن با نرخ همپوشانی میتوانیم به یک استراتژی خوب برای شکست رقبای هم سطح خود برسیم.
این نرخ در اصل درصد است که میزان نمایش تبلیغات ما در بالای نتایج جستجو را نشان میدهد. بهوسیله این ویژگی نهتنها موقعیت خود را در جستجوهای ارگانیک بلکه در سایر تبلیغات نیز خواهیم دید. عددی که TOTP مطلق به ما نشان میدهد در حالت عادی پایینتر از نرخ TOTP است. دقت کنید که هرچه این عدد پایینتر باشد یعنی ما در مسیر درستتری قرار داریم.
چیزی که باید به آن توجه داشته باشیم این است که اگر ما زمان زیادی را صرف بهدستآوردن لیستی از کلمات کلیدی، گروههای تبلیغاتی و یا کمپینهای خاص کردهایم و همچنان درصد بالایی را در این بخش مشاهده میکنیم باید قیمت پیشنهادی خود را بررسی کنیم.
Outranking share به ما میگوید که تبلیغات ما چقدر از تبلیغات رقیب پیشی گرفته است. در این بخش میتوانیم ببینیم که در چه زمانهایی تبلیغ ما برای مخاطب نمایشدادهشده اما تبلیغ رقیب در آن زمان نمایشی نداشته است. این ویژگی یک معیار فوقالعاده و مفید است که به ما میگوید در مقایسه با سایر برندها چگونه عمل کردهایم و میتوانیم سرنخهایی را درباره ارتباط تبلیغ خود با سایر تبلیغکنندهها به دست آوریم.
بنابراین، برای اینکه بتوانیم عملکرد تبلیغ خود را در مقایسه با عملکرد رقبا در تبلیغاتشان بهینه کنیم، میتوان از این معیار استفاده کرد. چیزی که در این بخش باید به آن توجه کنیم این است که در هر زمان و هر بخش از راهاندازی کمپین تبلیغاتی خود که باشیم میتوانیم این معیار را در نظر بگیریم.
در همین ابتدا باید توجه کنیم که این ابزار بسیار کاربردی رایگان است و علاوه بر این که استفاده از آن هزینهای ندارد، میتواند یکی از واضحترین مقایسهها را بین ما و رقبا، در اختیارمان قرار دهد. کاملاً واضح است که تبلیغات ما در دنیای اینترنت تنها نیست و رقیبهایی نیز دارد؛ بنابراین دسترسی کاربران و عملکرد کلی آن مستقیماً تحتتأثیر چیزی است که رقبای ما در فضای اینترنت انجام میدهند. پس باید توجه داشته باشیم که همیشه درباره رتبه آنها تحقیق کنیم. Auction Insights گوگل میتواند به ما کمک کند تا تمامی شکافهایی که در این رقابت وجود دارند را به صورت ایدئال بهبود ببخشیم و عملکرد خود را در بازاریابی دیجیتال افزایش دهیم. دقیقاً این چیزی است که ما نیاز داریم. چرا؟ چون ما در محیطی فعالیت میکنیم رقیبان احاطه شدهایم و سعی میکنند همان مکان و کلیکهایی که ما به دنبالش هستیم را به دست آورند.علاوه بر این میتوانیم رقیبان واقعی خود را بشناسیم و یک بینش کلی در مورد استراتژی رقابتی خود به دست آوریم. برای مثال میتوانیم بفهمیم که رقیبان ما روی کدام یک از دستگاهها و کلمات کلیدی سرمایهگذاری بیشتری میکنند.
اما چند عامل محدودکننده در این خصوص وجود دارد که تبلیغکنندگان میخواهند آنها را در نظر داشته باشند که در اینجا به برخی از آنها اشاره میکنیم.
۱. دادههایی که از Auction insights گوگل به دست میآیند یکروزه هستند. در واقع اطلاعاتی که به ما داده میشود گرچه با درنظرگرفتن همه چیز خواهد بود اما زمان واقعی برای آن تعریف نشده است. چون گوگل اطلاعات را کالیبره میکند؛ بنابراین باید در نظر داشته باشیم که در زمان مشاهده گزارشهای خود، چند روز یا چند هفته طول میکشد تا تأثیر قیمت پیشنهادی و یا کلمه کلیدی بهروز شده را بر نتایج خود مشاهده کنیم.
۲. ضعف دیگر Auction insights گوگل این است که اطلاعاتی را نمیتوانیم پیدا کنیم که نشان دهد در کل دورهای که تبلیغات ما اجرا میشود چگونه رتبهبندی میشوند.
۳. Auction insights گوگل تطابقها را در نظر نمیگیرد. اینکه چه تطابقی بر کمپینها تأثیر میگذارد از دید Auction insights دورمانده است. برای مثال ممکن است در یکلحظه متوجه شویم که رقیب ما از کلمات کلیدی تطابقی استفاده میکند و در همان لحظه تعداد بیشتری از مخاطبان را به سایت خود فرامیخواند. استفاده از این کلمات کلیدی تطابقی میتواند گاهی اوقات در رتبهبندی یا رسیدن به هدف نقش مهمی داشته باشد اما نمیتوانیم ببینیم که دقیقاً چه نوع تطابقی بر کمپینها تأثیر میگذارد.
۴.Auction insights گوگل جستجوهای فردی را به صورت یک گزینه در نظر نمیگیرد؛ بنابراین نمیتوانیم اطلاعات دقیقی را بر اساس هدفگیری جغرافیایی که از طریق تنظیمات میگیرند را برای تمامی جستجوها لحاظ کنیم.
۵. آخرین مورد این است که نمیتوانیم ببینیم کدام یک از کلمات کلیدی برای رقیب ما فعال است. شاید ابزارهای دیگری وجود داشته باشد تا ما را راهنمایی کنند امان Auction insights میتواند در این رابطه به ما کمک کند.
Auction insight گوگل میتواند اطلاعات زیادی درباره اینکه کمپینهای برند ما در برابر رقبا چگونه عمل میکنند در اختیار ما قرار دهد. در حالی که این ابزار محدودیتهایی دارد اما میتواند دادههای مهمی را در اختیار ما قرار دهد. با استفاده از این دادهها در هر زمان میتوانیم ببینیم که چه کسانی رقیبمان هستند و از چه ابزارهایی برای ماندن و رقابت در تبلیغات گوگل استفاده میکنند.
در استفاده از این ابزار ما نیز باید به این نکته توجه داشته باشیم که رقبا ممکن است از ویژگیهایی استفاده کنند و به نتیجه برسند که برای ما بی نتیجه خواهند بود؛ بنابراین باید یک دید کامل از دادههای CPC و ROAS خود داشته باشیم تا بتوانیم بهترین تصمیم را بگیریم. در وبلاگ ادستیتو میتوانید نگاهی به مقالات بهینهسازی کمپینها بیندازید تا یک دید کلی از آن به دست آورید بعد از آن با تیم متخصص ما در این زمینه مشورت کنید.
ساخت کمپین گوگل با هوش مصنوعی؛ انقلابی در تبلیغات دیجیتال در بسیاری از مواقع، ما برای بهبود کارها به دنبال راههای نوین و کارآمد هستیم. یکی از این راههای جدید در دنیای تبلیغات دیجیتال، استفاده از هوش مصنوعی (AI) در ساخت و مدیریت کمپینهای گوگل است. هوش مصنوعی علاوه بر انجام سریعتر و دقیقتر فرایندها، […]
روشهای طراحی سایت بدون نیاز به برنامهنویسی در دنیای امروز، طراحی سایت دیگر محدود به خدمات برنامهنویسان حرفهای و کسانی که سالها تجربه کدنویسی دارند، نیست. با ظهور ابزارهای پیشرفته و پلتفرمهای ساخت سایت، میتوان بدون نیاز به دانش کدنویسی یک سایت زیبا و حرفهای ساخت. این تکنولوژیها به کسبوکارها اجازه میدهند تا با استفاده […]
تبلیغات موفق گوگل با 6 پله برای رسیدن به Quality Score بالا تبلیغات گوگل از مؤثرترین روشها برای پیدا کردن مشتریان جدید به شمار میرود. بسیاری از کسبوکارها با استفاده از گوگل ادز خدمات و محصولات خود را به دیگران معرفی میکنند. اما برای افزایش اثرگذاری این تبلیغات باید امتیاز کیفی آنها را افزایش داد. […]