گوگل آنالیتیکس 4 در سال 2020 میلادی به طور رسمی معرفی و منتشر شد. این نسخه دارای بهبودها و بهروزرسانیهای متعددی است که آن را به یکی از قویترین ابزارها برای بررسی معیارها و اطلاعات در سایتهای کسبوکار تبدیل کرده است. بااینحال شاید همین تفاوتها و نیز کاربردیبودن نسخه قدیمی یا یونیورسال باعث شده است بسیاری از افراد یونیورسال را ترجیح دهند و برخی دیگر بخواهند از هر دو نسخه به طور همزمان استفاده کنند. به همین دلیل در این مطلب ادستیتو (مجری تبلیغات گوگل در ایران) با روش نصب گوگل آنالیتیکس 4 در کنار آنالیتیکس یونیورسال آشنا میشویم.
یکی از مهمترین تفاوتهای گوگل آنالیتیکس 4 و آنالیتیکس یونیورسال، پشتیبانی از دستگاههای مختلف موبایل و رایانه به طور همزمان در نسخه جدید است. این در حالی است که درگذشته برای بررسی نرمافزارهای موبایلی باید نسخههای دیگری مانند Google Analytics for Firebase یا Google Analytics for Apps را نصب میکردید. در نسخه جدید اما امکان ردیابی چندین جریان داده و بررسی سایت و نرمافزار موبایلی به طور همزمان وجود دارد.
یک مزیت دیگر گوگل آنالیتیکس 4 نسبت به آنالیتیکس یونیورسال، یکپارچگی بیشتر در مدل دادهها است. این مسئله زمانی اهمیت مییابد که بدانیم نرمافزارهای موبایل، دادههای کاملاً متفاوت را در بازدید از سایتها ایجاد میکنند.
آنالیتیکس جدید برای رفع این مشکل، برخی از معیارها مانند معاملات خُرد درون نرمافزار (transaction)، تعامل با شبکههای اجتماعی و بازدید از صفحه را در قالب یک ویژگی عمومی یا همان رویداد (Event) گردآوری کرده است.
بنابراین شما بهجای ردیابی چندین ویژگی مجزا، کافی است رویداد موردنظر خود را تعریف کنید. بعد از تعریف رویداد نیز این امکان برای شما وجود دارد که جزئیات موردنظر خود را در آن رویداد، تعریف کنید که به این ویژگی، پارامترهای رویداد گفته میشود. مزیت دیگر این ویژگی در این است که در آینده در مورد بررسی دادهها در مورد فناوریهای نوین مانند اینترنت اشیا نیز قابل توسعه است.
برخی از مزایای دیگر آنالیتیکس 4 نسبت به آنالیتیکس یونیورسال عبارتاند از:
گوگل آنالیتیکس 4 ابزاری برای بررسی معیارهای گوناگون هم در مورد سایت و هم در مورد نرمافزارها است؛ بنابراین با توجه بر این دو مورد کاربرد، دو فرایند مختلف نیز برای راهاندازی آن وجود خواهد داشت. بااینحال ما در این بخش مراحلی را به شما آموزش میدهیم که به شما کمک میکند این ابزار محبوب را در کنار آنالیتیکس یونیورسال خود نصب کنید. این کار همچنین به کمک ابزاری با نام «دستیار راهاندازی GA4» ممکن است. برای انجام این کار، این مراحل را دنبال کنید:
بعد از طی این مراحل اگر نمیتوانید با استفاده از تگهای خود، دادهها را جمعآوری کنید احتمالاً یکی از موارد زیر در مورد شما صدق میکند:
آخرین مقالات دیجیتال مارکتینگ از تیم ادستیتو | |
مهمترین عوامل شکست تبلیغات گوگل قسمت اول | مهمترین عوامل شکست تبلیغات گوگل قسمت دوم |
تبلیغات متنی قسمت اول | تبلیغات متنی قسمت دوم |
در یک سناریوی دیگر ممکن است شما نسخه جدید گوگل آنالیتیکس را نصبکرده باشید؛ اما در همچنان بخواهید، نسخه قدیمی یا یونیورسال را نیز بکار ببرید. شاید از خود بپرسید که اصلاً چرا باید به نسخه یونیورسال نیاز داشته باشم؟ شکی نیست آنالیتیکس جدید، امکانات فراوانی دارد بااینحال هنوز برخی از ویژگیهای نسخه جدید، کاملاً راهاندازی یا کاربردی نشدهاند. از سوی دیگر بسیاری از افراد هنوز نسخه قدیمی را با همان رابط کاربردی آشنا ترجیح میدهند.
خدمات مشتری ادستیتو |
اکانت مدیریت شده گوگل ادز |
اکانت اختصاصی گوگل ادز |
در هر صورت برای نصب آنالیتیکس یونیورسال در کنار گوگل آنالیتیکس 4 باید این مراحل را دنبال کنید:
گوگل آنالیتیکس یونیورسال نسخهای از گوگل آنالیتیکس است که در پاییز سال 2012 معرفی شد. این ابزار امکانات گوناگونی را برای بررسی رفتارهای کاربران در سایت ارائه میدهد که از جمله آنها میتوان به سازماندهی دادههای کاربران و ارائه کدهای جدید (در زمان انتشار) اشاره کرد. این نسخه یک نسخه پیشرفتهتر نسبت به نسخه Analytics (GA) بود.
در سال 2020 اما نسخه جدیدتری از آنالیتیکس در دسترس کاربران قرار گرفت که با نام آنالیتیکس 4 شناخته میشود. این ابزار، دادههای سایت را برای درک بهتر سفر مشتری در سایت گردآوری میکند و سپس متناسب با رویداد تعریف شده، تحلیل خود را ارائه میدهد.
امکان نصب همزمان این دو ابزار برای توسعه امکانات تحلیل و بررسی نتایج کمپینهای تبلیغاتی گوگل ادز وجود دارد. همچنین درصورتیکه نیاز به خدمات تبلیغات کلیکی گوگل ادز و برخورداری از یک اکانت مدیریت شده دارید، ادستیتو علاوه بر این امکانات، مشاوره و آموزشهای لازم را نیز به شما ارائه میدهد.
دسترسی سریع به مقاله نصب گوگل آنالیتیکس 4 | |
https://tinyurl.com/3mtcnsyt | https://is.gd/AJCl8i |
https://b2n.ir/s12790 | https://1da.ir/SLzhy |
کلمات کلیدی در تبلیغات گوگل گوگل، به عنوان یکی از بزرگترین شبکههای تبلیغاتی در جهان، مکانی است که شرکتها برای جلبتوجه مخاطبین خود میلیاردها دلار هزینه میکنند. گوگل از طریق سیستم پرداخت بهازای هر کلیک (PPC) درآمدزایی میکند، و هزینه هر کلیک بر اساس کلمات کلیدی مورداستفاده متغیر است. برخی از کلمات کلیدی در تبلیغات […]
قیمت کلمات در تبلیغات گوگل چگونه محاسبه میشوند؟ امروزه گوگل از بزرگترین و پرترافیکترین موتورهای جستجو در جهان، یک فضای باارزش برای تبلیغات است. تبلیغات گوگل به شرکتها و کسبوکارها امکان میدهد که به مخاطبین خاص خود پیامهای تبلیغاتی را نمایش دهند. اما چگونه قیمت کلمات در تبلیغات گوگل محاسبه میشود؟ در ادامه با ما […]
مراحل قیف فروش با اکانت گوگل ادز به چه صورتی است؟ در دنیای دیجیتالی کنونی، تبلیغات گوگل به یک هنر و علم تبدیل شده است. با استفاده از ابزارهای بازاریابی دیجیتالی میتوان بهراحتی به هدفهای بازاریابی خود دست یافت. یکی از این ابزارها، گوگل ادوردز است. برای موفقیت در استفاده از این ابزار، باید مراحل […]